workshop.jpg

Régóta dédelgetett álmunk vált valóra idén ősszel!

Sokan érdeklődtetek a beszélgetések alkalmával, hogy lehetne-e valamilyen formában betekintést nyerni a cukrászat világába, fortélyokat ellesni, esetleges otthoni próbálkozásokhoz. Most elérkezett az idő, a két leggyakrabban előkerülő téma, a csokoládé és a macaron most workshop formájában is elérhetővé válik a Mákvirágban! Megmutatjuk Neked, milyen elengedhetetlen lépések szükségesek a sikerhez vezető úthoz, hogy meg tudd lepni akár szeretteid, akár magadat egy kis finomsággal.

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, valódi profi eszközöket használunk a workshopon, de megtanulhatod azt is, otthon hogyan tudod kivitelezni az itt látottakat. Már ha szeretnéd. Van ugyanis, aki csak egy kis kikapcsolódásként, csajos vagy barátnős programként tekint ezekre az alkalmakra, ahol csokiban és édes ízekben nincs hiány. Ha édesszájú kollégáiddal szeretnél úgynevezett csapatépítő alkalmat, természetesen ezesetben is nálunk a helyed!

Workshopjaink mellett kóstolókat is szervezünk, ahol mesélünk Neked csokoládéról, desszertekről, akár borok kíséretében. Ízlelheted a különbségeket a különböző csokoládék között, attól függően, hogy a világ mely termőterületéről származnak, és melyik csokimanufaktúra dolgozta fel őket.

A workshopok és kóstolók már elérhetőek honlapunkon, böngéssz a lehetőségek között!

Szeretettel várunk!
Mercs Emese, a workshopok szakmai vezetője és oktatója

További cikkeink