makvirag-bejgli.jpg

Mint minden évben, idén karácsonyra is különleges ünnepi desszertekkel készülünk a Mákvirágban.

A Mákvirág Cukrászda immáron ötödik éve képviseli Debrecenben a minőséget, letisztult, szezonális ízeket, ha desszertekről van szó. Bár édességekről beszélünk, ezekben a finomságokban továbbra is az ízek, textúrák kapnak főszerepet, a gyümölcsök, mandula, pisztácia, dió, csokoládé és fűszerek adják a desszertek karakterét, nem pedig a cukor. Ez az állítás megállja a helyét a karácsonyi desszertkínálat esetén is.

Karácsonyi kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus alapokra épülő sütemények éppúgy, mint a modernebb francia desszertek ünnepi változatai. Emellett természetesen a legautentikusabb süteményről, a bejgliről sem kell lemondaniuk a hozzánk betérő vendégeinknek. Decemberben folyamatosan elérhetőek a mákos, diós, meggyes-mákos vagy aszalt szilvás-diós töltelékkel készülő bejglik, de előrendelni is lehet, akár a cukrászdában, akár a honlapunkon.

Ajándékötletként két lehetőségre is felhívjuk az érdeklődők figyelmét: immáron elérhető a Mákvirág ajándékutalvány, amely akár workshopra, akár desszertekre és tortákra is felhasználható, illetve a nagyon népszerűek a Mákvirág kézműves bonbonjai, melyek exkluzív, saját logos bonbonos dobozba csomagolva elérhetőek cukrászdánkban.

Bővebb információkat és rendelési lehetőség

 

Csatlakozz közösségi felületeinkhez is, bővebb információkért és frissülő tartalmakért.: facebook, Instagram

További cikkeink