zserbo-cake-pop.jpg

Tészta:

  • 100 g vaj
  • 100 g porcukor
  • 2 tojás
  • 70 g BL55 liszt
  • 30 g darált dió
  • 1 kk sütőpor

Összeállítás:

  • baracklekvár
  • darált dió
  • 1-2 ek mascarpone

Mártáshoz:

  • 250 g 60%-os étcsokoládé

Díszítéshez:

  • kakaóvajas transzferfólia
  • ünnepi szórócukor, vagy gyöngy

 

A tésztához a vajat kihabosítjuk a cukorral, majd fokozatosan hozzáadjuk a tojást, azzal is habosítjuk. Végül hozzákeverjük a diót és a sütőporos lisztet.

Sütőpapíros tepsire kenve közepes fokozatos megsütjük.

Kihűtjük.

Amikor kihűlt, összetördeljük, baracklekvárt, diót és ha szükséges, 1-2 kanál mascarponét adunk hozzá, hogy formázható tésztát kapjunk. Golyókat formázunk belőle, és hűtőbe dermesztjük pár órát.

Az étcsokoládét temperáljuk. A kihűtött golyókat pálcikára húzzuk, majd a csokoládéban mártjuk, transzferfóliára tesszük, szórócukorral megszórjuk.

Gasztroajándéknak is tökéletes.

További cikkeink

A torta átvételének legkorábbi időpontja: 2020.06.04.!
Amennyiben korábbi időpontra szeretnél rendelni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30 753 1760 telefonszámon vagy személyesen.