A csokoládé szerelem, bűnbeesés, elolvadás, menyország.

Valljuk be, mindannyian imádjuk, de kicsit mindig lelkiismeretfurdalással fogyasztjuk.

Napjaink iparilag előállított csokoládéi adhatnak erre némileg okot, ám a kézműves csokoládé egészen más. Ízét a minőségi, válogatott kakaóbabokból készült csokoládé adja, melyet a világ elsőrangú termőterületein szüretelnek.

A cukor itt is csak másodlagos szerepet játszik, csupán kiegészíti a csokoládé karakterét attól függően, hogy hány százalékos étcsokoládéról, akár tejcsokoládéról, fehér, vagy újabban ruby csokoládéról beszélünk.

Ezek a kiváló termékek az alapanyagai kézműves bonbonjainknak, melyeket prémium minőségű gyümölcspürékkel, tejszínnel, fűszerekkel, olajos magvakkal készítünk, hogy a csokoládérajongók számára élmény legyen a fogyasztásuk. Lelkiismeretfurdalás nélkül…

Munkánkat a szakma is díjazta, nagy örömünkre a 2020 évi International Chocolate Awards csokoládéversenyen bronz díjas lett a „rozmaring-citrus” bonbonunk, melyről blogbejegyzésünkben is írtunk

Valljuk, hogy a minőségi kézműves csokoládé nem luxus, néha mindenkinek jár egy kis kényeztetés!

Amennyiben céges rendezvényre, esküvőre szeretne csokoládét, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a @ e-mail címen.