Igazi hungarikum. Vajas felvert piskótalapok, és csokoládés dobos-krém rétegek, tetején karamellel (dobos-cukor) áthúzott dobos-lapok.
Allergének: tejtermék, tojás, glutén,
Klasszikusok
Diós daqouis lapok és főzött, vajjal habosított vaníliakrém rétegezése.
Bár klasszikus magyar desszert, neve nem készítőjéhez, hanem Esterházy Pál Antal galántai herceghez kötődik, akinek állítólag ez a torta volt a kedvenc süteménye.
Allergének: tejtermék, tojás, glutén, olajos magvak (dió)
Klasszikus recept szerint készítjük. Vaníliás, kakaós, diós piskótalapok mazsolás-narancsos-rumos sziruppal áztatva, vaníliakrémmel rétegezve. Csokoládéöntettel és kívánság szerint tejszínhabbal kínáljuk.
Allergének: tejtermékek, glutén, tojás, olajos magvak (dió).
Klasszikus Sacher: Csokoládés, úgynevezett nehéz felvert és baracklekvár rétegek, csokoládéval bevonva.
Málnás Sacher: csokoládés nehéz felvert, csokoládékrém és házi málnalekvár kombinációja, liofilizált málnával.
Allergének: tejtermékek, tojás, glutén
Klasszikus magyar desszert, mely Rigó Jancsi cigányprímásról kapta a nevét.
Csokoládés piskótalapok között mennyei csokoládémousse bújik meg.
Allergének:tejtermék, glutén, tojás, olajos magvak (mandula)
Omlós linzertészta korongok baracklekvárral és dióval.
Allergének: tejtermék, glutén, tojás, olajos magvak (dió)
Csokoládékrémmel bevont, málna-áfonya lekvárral töltött diós omlós tésztakorongok.
Allergének: tejtermék, glutén, tojás, olajos magvak (dió)