2024-valtozas-eve.jpg

Többször láttuk leírva ezt a gondolatot… és számunkra ez az év valóban így is indult.

Mint azt már a közösségi oldalainkon is láthattátok, a Mákvirág 2024 januártól Desszertműhelyként működik tovább. A vendéglátásnak búcsút intünk, de a rendelési lehetőség, és az elvitelre történő vásárlás megmarad. Helyileg ugyanúgy a Bartók Béla út 17. szám alatt találhattok meg minket, csak éppen kicsit hátrébb, az udvarban, Desszertműhelyként.

Ez azt jelenti tehát, hogy a Mákvirág TORTÁI, DESSZERTJEI a továbbiakban is elérhetőek lesznek, a műhelymunka folytatódik! Rendelési lehetőség itt a weboldalon, illetve a Mákvirág telefonszámán lehetséges.

Torta és desszert előrendelés

Tortáinkat a weboldalon a „tortarendelés” menüpontra kattintva, vagy telefonon, a +36 30 753 1760 -as számon tudod megrendelni. Örömmel jelentjük, hogy a Mákvirág legnépszerűbb desszertjei is elérhetőek lesznek online megrendeléssel is, a „desszertjeink” menüpontra kattintva! Mindkét esetben az átvétel előre egyeztetett időpontban a műhelyünkben történik.

„NYITOTT HÉTVÉGE”

Desszertjeinket pénteken-szombaton és vasárnap, 10.00 – 14.00 óra között megvásárolhatod az aktuális készletünkből, értelemszerűen elviteles formában. Bár előrendelés nem szükséges, de mindenképp javasolt, hiszen kiszámíthatóbb számunkra és számotokra is.

Várjuk megrendeléseiteket, hogy megédesíthessük napjaitokat a Mákvirág desszertjeivel!

További cikkeink